Na een goede vlucht met fantastisch veel beenruimte in Tokyo airport geland.
Doorgevlogen naar Fukuoka, met metro naar stad en door aardige dame naar hotel gebracht. Even nog een biertje bij de Imbiss en dan naar bed. De volgende ochtend met de trein naar Beppu. Even zoeken naar de juiste route en het is even wennen dat de Japanners weinig Engels spreken en wij geen Japans verstaan of lezen. Ze zijn erg eerbiedig en behulpzaam, regelmatig beginnen ze een praatje tegen ons alleen we verstaan ze niet. De treinconducteur en koffiedame buigen eerbiedig naar de gasten als ze de treincoupe verlaten.
Vandaag naar de hotsprings van Beppu geweest, lopend door de stad.
De Japanners zijn een bezienswaardigheid, maar wij ook.
Alleen al voor dit internet cafe duurde het even voordat we elkaar begrepen en hadden we grote lol. En dan het toetsenbord nog, in het begin kwamen er alleen rare tekens uit, maar met een beetje hulp…. komt er toch een heel verhaal.
Morgen gaan we naar Mount Aso met de trein van 7.15 en bus.